Welkom op mijn blog

dinsdag 17 mei 2011

Leeuwhond - hondleeuw?

Dit is het waar gebeurd verhaal van een garagehouder in New Mexico (USA) die het haar van zijn hond op een bijzondere manier kapte.

Het was hem inderdaad kotsbeu, dat ondanks het geblaf van zijn hond, er nog steeds inbraken met diefstal van zijn materialen gebeurden in zijn garage.
Zo kwam hij op het lumineus idee om het haar van zijn Woofter (hondensoort met lange haren) op een innovatieve manier te snijden : Hij knipte het haar van zijn hond zodanig dat hij er niet meer als een hond uit zag maar als een mexicaanse leeuw.

En aan de oprit hing hij een bordje met het opschrift : Niet verantwoordelijk indien U bij het betreden van het bedrijf aangevallen wordt door mijn leeuw, die vrij rondloopt…. En de resultaten waar er naar, sedertdien is in zijn garage niet meer ingebroken.

U zult dit verhaal waarschijnlijk niet geloven : Tot staving van deze feiten, zie de foto’s hierna van de tot leeuw “geknipte” hond

3 opmerkingen:

joke zei

Net echt alleen wanneer je hem recht aankijkt in het daglicht trap je er toch niet helemaal in denk ik. Gelukkig komen de boeven meestal s'nachts.
Groetjes.

J@n. zei

Nou, zo van opzij......

Jeroen zei

Die had ik al eens gezien. Wat lijkt ie goed he.